¿crees que las personas somos mas curiosas que algunos animales?

martes, 8 de noviembre de 2011

Pissarra digital

Curiositat per aprendre noves eines per ensenyar i fer mes atractiu el que anem a explicar.
Una eina molt interessant per aconseguir aquests objectius es la pissarra digital interactiva.


Gràcies a ella podem fer que els alumnes participen activament de les explicacions que el professor puga donar a la pissarra, i que totes aquestes siguen registrades, ja siga per enviar-les per correu electrònic, guardar-les i continuar altre dia en la tasca que s'estava fent. A més al ser tàctil, crea una major curiositat i expectació en l'alumne.


Altres avantatges son que al estar connectada al ordinador en Internet, podem accedir imatges, pàgines i interacciona l'explicació amb aquesta informació D'Internet.


També hi podem trobar lliçons ja preparades en Internet, les quals tan sols hauríem de modificar d'acord amb les nostres necessitats, així com molts altres recursos.


Hi han altres ferramentes que completarien la Pissarra Digital Interactiva, com pot ser els Smart Response que son una mena de comandaments a distància en els quals els nens poden contestar a les preguntes que des de la pissarra es facen, amb varies opcions a contestar. Des de la seva taula contestarien i enregistraríem si son correctes les respostes, el temps utilitzat per cada nen per contestar correctament, qui ha sigut el més ràpid, etc.


Més informació: Smart. Pissarra Digital Interactiva







No hay comentarios:

Publicar un comentario

¿Es malo tener demasiada curiosidad?